Elise – Cup 28.-29.10.2017

29.10.2017
thumb image

Elisen järjestämä Elise – Cup keräsi 28.-29.10.2017 Helsingin Töölön kisahalliin yli 1000 rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun voimistelijaa. Kilpailussa oli suuri osanotto myös Elise – Järvenpään voimistelijoita. Voimistelijoitamme kilpaili peräti 19 tyttöä viikonlopun aikana rytmisen voimistelun joukkueiden ikäkausikilpailussa, starassa sekä yksilöiden välinekilpailuissa.

Lauantaiaamu ja kilpailuviikonloppu alkoi loistavasti Sarabit -joukkueen voittaessa pre-nuorten joukkuekilpailusta kultaa. Tiukassa viiden nauhan kilpailussa Sarabit suoriutuivat ensimmäisestä näytöstä hyvin ja saivat näytöstä pisteet 11.033, jotka riittivät tässä vaiheessa kilpailua 2. sijaan. Toiseen näyttöön tytöt lähtivät luottavaisin mielin ja onnistuivat parantamaan suoritustaan. Toisen näytön pisteet olivat koko kilpailun korkeimmat, 12.033. Yhteispisteillä 23.066 Sarabit saivat tänään kunnian nousta korkeimmalle korokkeelle. Hopealle voimistelivat Elisen Elise Pre-nuoret yhteispisteillä 22.838 ja pronssille Ovon joukkue pisteillä 17.850. Sarabit -joukkue ja valmentaja Natalia Burmak olivat tyytyväisiä kilpailupäivään, tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja ohjelman hiomista seuraaviin kilpailuihin.

Sarabit joukkueessa voimistelevat Nella Aaltonen, Nea Civil, Marina Senjuk, Cecilia Skyttä, Emmi Valkama ja Suvi Vartiainen.

Lauantain kilpailu päivä jatkui iltaan saakka yksilöiden ikäkausikilpailuilla, joissa ei tällä kertaa voimistellut Elise – Järvenpään voimistelijoita. Sunnuntaina sen sijaan seuramme voimistelijoita nähtiin useassa sarjassa. Rytmisen voimistelun kilpailut alkoivat Staralla, jossa nähtiin Nalat -ryhmämme voimistelijoista Iida Grönroos, Claudia Leppänen, Polina Senjuk, Olivia Reingoldt ja Valma Lehti.  Iida ja Claudia esittivät starassa vanneohjelmansa ja Polina, Olivia ja Valma 1. luokan vapaaohjelman. Stara esiintyminen olikin Olivialle ja Polinalle hyvää harjoitusta, sillä kaksikko matkaa ensi viikonloppuna Imatralle 1. luokan luokkakilpailuun.

 

Starassa nähtiin myös Sarafinat -vannejoukkueen ensi esiintyminen. Sarafinat esittivät 3. luokan viiden vanteen joukkueohjelman. Ohjelmaan mahtui vielä pudotuksia, mutta suorituksessa oli nähtävissä jo tosi paljon hyvääkin. Tytöt ovat treenanneet yhdessä vasta tästä syksystä alkaen ja joukkueen jäsenistä kaikki kilpailevat niin joukkueena kuin yksilönäkin ensi kertaa tänä syksynä. Sarafinat jatkoivat kisapäivää vielä yksilöiden välinekilpailuun, joten jännitystä ja ahkerointia riitti koko päiväksi!

Sarafinat -joukkueessa voimistelevat Minttu Hänninen, Laura Kettunen, Säde Kuusi, Emma Kyyrä sekä Annika Martiskainen.

Staran jälkeen alkoivat välinekilpailut. 10-11-vuotiaiden 1 -välineen kilpailussa parhaiten Elise – Järvenpään voimistelijoista vanneohjelmallaan taituroi Säde Kuusi, joka sijoittui 4. sijalle. Kilpailu oli Säteelle ensimmäinen rytmisessä voimistelussa. Kilpailun voittoon voimisteli Esvolin Petra Kalimo ja jaetulle 2. sijalle Siiri Pohjavuori (Ovo) ja Anni Tammilehto (Elise). Samassa sarjassa niin ikään vanneohjelmilla kilpailivat myös Minttu Hänninen (13.), Emma Kyyrä (16.), Rebecka Tärnö (18.) ja Annika Martiskainen (19.). Myös näille tytöille kilpailu oli ensimmäinen.

Seuraavassa ikäsarjassa, 12-13-vuotiaiden 1-välineen kilpailussa Aada Myyrä voimisteli upeasti hopeaa. Aada voimisteli kilpailussa vanneohjelmalla. Samassa sarjassa voimisteli myös Laura Kettunen, joka jäi vain 0.1 pisteen päähän mitalisijasta sijoittuen 4. sijalle. Hieno kilpailupäivä Aadalla ja Lauralla! Sarjan voittoon voimisteli Esvolin Kaisa Roitto ja pronssille Elisen Saara Malinen.

14-15-vuotiaiden 1-välineen kilpailussa voimisteli seuramme Emmi Taavitsainen. Emmi sijoittui hienosti 6. sijalle kilpailussa. Sarjan voittoon voimisteli Esvolin Maiju Pakarinen, toiseksi tuli Attin Essi Koponen ja kolmanneksi Esvolin Ella Pyykkönen.

Hieno kilpailuviikonloppu kaiken kaikkiaan Elise – Järvenpään voimistelijoille. Mukana oli paljon ensikertalaisia, jotka suoriutuivat kilpailuissaan hienosti. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kilpailuin. Moni tyttö matkaakin ensi viikonloppuna Imatralle luokkakilpailuihin.

Onnea kovasti menestyneille voimistelijoille sekä valmentajillemme Natalia Burmakille ja Vera Ziminalle.
Kiitos myös Eliselle kilpailujärjestelyistä sekä kiitos myös kannustusjoukoille!

Kilpailutulokset kokonaisuudessaan luettavissa kisapalvelusta.