Kultaa ja Pronssia Kolmen Lajin kilpailuista 28.10.2018

28.10.2018
thumb image

Kilpailuviikonloppu jatkui sunnuntaina 28.10.2018 Tampereella järjestetyissä Kolmen Lajin Kilpailuissa, joissa kilpailtiin Rytmisessä voimistelussa, joukkuevoimistelussa ja kilpa-aerobicissä. Elise – Järvenpääläisiä oli hieno osanottajamäärä mukana rytmisen voimistelun yksilöiden kilpailukauden avauskilpailussa.

Elise – Järvenpään Nalat -ryhmän voimistelijoita osallistui  8-10 -vuotiaiden ikäkausisarjaan. Nalat voimistelivat 2-ottelussa vanteella ja narulla. Peräti 30 voimistelijan kilpailusarjan voiton vei Tampereen Sisun Anastasia Rogozhina, toiseksi voimisteli Palokan Ilon Saga Jekunen ja kolmanneksi Victoria Lassila. Elise – Järvenpään tytöistä parhaiten onnistui Claudia Leppänen, sijoittuen sijalle 19. Arvokasta kilpailukokemusta saivat myös Iida Grönroos, Polina Senjuk, Jade Paimola, Milla Partanen ja Valma Lehti.

Seuraavaksi kilpailtiin 11-vuotiaiden eli 2007-syntyneiden voimistelijoiden sarja. Myös 11-vuotiaat kilpailivat kahdella välineellä. Palkintojen jako olikin Elise – Järvenpään juhlaa, sillä kilpailun voittoon voimisteli upeasti  Nella Aaltonen ja pronssille Nea Civil. Hopealle tyttöjen väliin kiilasi CocoSportin Linda Bilischenko. Elise – Järvenpään Säde Kuusi oli kilpailun viides. Nella ja Nea kilpailivat uusilla vanneohjelmillaan ja vaikeutetuilla keilaohjelmilla ja Säde uusilla vanne- ja naruohjelmillan.

Ilta jatkui vielä 12-vuotiaiden 2-ottelulla, mutta siinä ei enää nähty Elise- Järvenpääläisiä.

Onnea mitalistit Nella ja Nea sekä valmentaja Natalia Burmak.
Onnea myös onnistuineista suorituksista muille voimistelijoille.

 

Tulokset Kisapalvelussa!