Luokkakilpailut 2: Yksilöiden luokat 3 ja 6 sekä duo/trio-kilpailu ja stara

19.4.2018
thumb image

Kevään toiset luokkakilpailut järjestettiin Vantaan Lumossa 14.-15.4.2018. SVS Vantaan järjestämissä kilpailuissa kilpailtiin yksilöiden luokat 3. ja 6. sekö duo/trio -kilpailu ja stara.

Lauantaina kilpailtiin 3. luokassa. Elise – Järvenpääläisistä sarjassa kilpailivat Nea Civil ja Emmi Taavitsainen. Kilpailun voittoon voimisteli Aino Törmänen (SVSE), toiseksi Anastasia Egorova (SC Vantaa) ja kolmanneksi Tea Laamanen (Imvo). Nea Civil voimisteli tiensä ensimmäiseen kategoriaan, sijalle 17. Nea esitti 3. luokan vapaaohjelman lisäksi hyvin sujuneen vanneohjelman. Nea ansaitsee suorituksellaan luokkanousun syksylle seuraavaan luokkaan. Emmi Taavisainen keräsi kilpailusta arvokasta kilpailukokemusta ja sijoittui kategoriaan 4.

Sunnuntaina jatketiin 6. luokan kilpailulla, jossa Elise – Järvenpääläisistä kilpailivat Marina Senjuk, Cecilia Skyttä ja Nella Aaltonen. Kilpailun voittoon voimisteli Sissi Levijärvi (SC Vantaa), toiseksi Aurora Pohjanvirta (OVO) ja kolmanneksi Toini Antila (TNV). Cecilia onnistui vapaaohjelman lisäksi kaikilla välineohjelmillaan; pallolla, keiloilla ja vanteella, ja sijoittui upeasti kovatasoisen kilpailun kuudenneksi. Marina Senjuk suoritti myös tasaisen vahvan neliottelun ja sijoittui kilpailun 13. Molemmat tytöt, Cecilia ja Marina, nousevat suorituksillaan JM-luokkaan syksyllä. Nuori Nella Aaltonen sijoittui kilpailussa sijalle 17. Nella onnistui vanneohjelmallaan hienosti, mutta pallossa ja keilassa oli vielä isoja virheitä. Nellalla on iän puolesta mahdollista nousta JM-luokkaan vasta vuoden kuluttua keväällä. Lajiasiantuntijaryhmä vahvistaa kevään luokkanousut kesäkuun lopussa.

Stara -tapahtumaan osallistui Suvi Vartiainen.

Onnea onnistuneista suorituksista taitaville voimistelijoille sekä valmentaja Natalia Burmakille.

Ensi viikonloppuna kilpaillaan Lumossa Rytmisen voimistelun SM-kilpailut sekä niiden yhteydessä käytävä SC Vantaa Cup. SM -kilpailuissa ei tällä erää nähdä Elise – Järvenpään voimistelijoita, mutta cup -ikäkausikilpailussa on edustusta 11- ja 12-vuotiaiden sarjassa.

Ville Levijärven upeita kuvia 6. luokan 3. ryhmän kilpailusta ja palkintojen jaosta löytyy täältä