Luokkakilpailut Imatralla 4.-5.11.2017

5.11.2017
thumb image

Syyskauden toiset luokkakilpailut kilpailtiin Imatralla 4.-5.11.2017. Kilpailtavina sarjoina olivat yksilöiden luokat 1.,4., JM ja M.

Elise – Järvenpään voimistelijoista 1. luokan kilpailuun osallistui peräti 9 voimistelijaa, joista suurin osa oli ensimmäistä kertaa luokkakilpailuissa. Kilpailupäivä oli seurallemme menestys!

1.Luokan kilpailun voittoon voimisteli seuramme Minttu Hänninen taidokkaalla ja siistillä suorituksellaan. Minttu keräsi vapaaohjelmastaan hienot pisteet 10.600. Sarjan hopeasijalle voimisteli järjestäjäseuran Imvon Miisa Kurvi (10.200) ja jaetulle pronssille TVSIllusionin Helmi Kiikka ja OVOn Karina Kuteinikova (9.950).

Elise – Järvenpään voimistelijoista myös Laura Kettunen, Säde Kuusi ja Annika Martiskainen voimistelivat upeasti tiukassa kilpailussa sijoittuen ensimmäiseen kategoriaan seuraaville sijoille:

Laura Kettunen, 9.  pisteet 9.550
Säde Kuusi, 12. pisteet 9.500
Annika Martiskainen, 22. pisteet 9.150

Hienoihin suorituksiin ylsivät tänään myös II kategoriaan voimistelleet Jade Feodorow, Emma Kyyrä, Polina Senjuk ja Rebecka Tärno. Olivia Reingoldt voimisteli kategoriaan IV. Muissa sarjoissa ei tällä kertaa voimistellut Elise – J:n voimistelijoita.

Lajiasiantuntija ryhmä vahvistaa syyskauden luokkanousut joulukuussa.

Onnea upeat voimistelijat sekä valmentajat Natalia Burmak ja Vera Zimina.
Kiitos kisajärjestelyistä Imatran voimistelijoille.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löytyvät kisapalvelusta.